Bette Brenda

Brenda er uden tvivl en hot kystflue, og denne mini udgave er tænkt som et effektivt supplement. Selvom original mønsteret er effektiv i sig selv, er der situationer hvor småt er godt, så denne frække baby brenda er en variant tiltænkt de drilske efterårsørreder samt til træge vinterørreder.

Bette Brenda hører til kategorien Hackle flue. Eksemplaret som vises her er bundet af Ove Monrad. Fluen er opfundet af Ove Monrad.

Bette Brenda er vel sagtens en af disse krible-krable fluer der bare virker.

Brenda er uden tvivl en af landets hotteste kystfluer, og denne mini udgave er tænkt som et effektivt supplement. Selvom original mønsteret er effektiv i sig selv, er der situationer hvor småt er godt, så denne frække baby brenda er en variant tiltænkt de drilske efterårsørreder samt til træge vinterørreder.

Bette Brenda er på sin vis en komisk udseende flue, og hvis du nu spørger mig om den ligner noget som helst fødeemne? Tja...det gør den måske, men sandsynligvis ikke. For hvad der ser rigtigt - eller forkert - ud i menneskeøje, gør det ikke nødvendigvis i fiskeøjne. Bette Brenda er vel sagtens en af disse krible-krable fluer der bare virker.

Tips til affiskning

Bette Brenda er til de situationer hvor småt er godt, f.eks. til drilske efterårs havørreder eller træge vinterørreder. Kun fantasien sætter grænser for hvordan man fisker denne flue, men fisk den gerne så varieret som muligt.

Bedste årstid: Efterår-vinter

Mønsterbeskrivelse

Her er en liste over de anvendte materialer til Bette Brenda
Krog:    Owner Iseama str. 4-6. 
Hale:    Fibre fra brun eller ginger hanehackle og 2 stk. midge crystal flash oliven 
Krop:    Salmo Supreme Dub, farve rainbow 
Hackle:    Lys brun eller ginger hane hackle 
Hoved:    Cyclops 3-3,5 mm 
:     
:     
:     

Flueinformation

Fakta om Bette Brenda
 • Fluekategori: 
  Hackle flue
 • Bundet af: 
 • Opfinder: 
  Ove Monrad
 • Opfundet år: 
  2012
 • Udgivet dato: 
  01-10-2012
 • Bedste årstid: 
  Efterår-vinter